Gde letovati 2022. godine?


Leto Leto

letovanje 2022


Sada je pravo vreme da se planira i uplati letovanje za sledeću godinu. Naročito je isplativo letovanje 2022,  ako se ide na duže putovanje i ranije rezerviše.

Zaboravite na Crnu Goru, Grčku, Bugarsku i Albaniju… Otputujte dalje i na letovanju upoznajte druge kulture, zemlje i mora!

Zanimljive destinacije za letovanje

Francuska letovališta imaju zanimljiva letovališta na obali koja su blizu većih gradova poput Sainte Maxime u zalivu ST. Tropez. Ovakvo mesto je idealno za porodičan odmor i idealan je za mirno odmaranje na plaži, ali i vrhunski provod i odličan noćni život u obližnjim većim mestima.

Kipar i njegova čuvena letelišta su nešto što bi svakako trebalo posetiti, upoznati istoriju ovog mesta i uživati u šetalištima tik uz plažu. Putovanje se svakako isplati, a turisti se vraćaju puni utisaka jer je svaki dan ispunjen novim doživljajima.

Ukoliko ste već bili u Turskoj i Španiji, predlažemo vam da sada probate nešto novo i da po promotivnim cenama rezervišete put za Maldive, Dominikanu, Šli Lanku ili Meksiko. Reč je o preporuci za upoznavanje sa nama nepoznatim kulturama, kupanju u kristalno plavim morima i uživanju u belom pesku, a to je samo delić odmora koji vas čeka…

I tinejdžeri vole daleka putovanja

Putovanje sa društvom na neko od inostranih destinacija je apsolutno bezbedno i sigurno ako se obavlja preko neke od renomiranih turističkih agencija.

Važno je znati da za ovakva putovanja trebaju dodatna dokumenta da bi stariji maloletnik mogao da putuje samostalno, a za pribavljanje svega će trebati i agencija za prevođenje.

Naime, osobi koja je starija od 16 godina, ali ne i punoletna treba saglasnost roditelja ili staratelja za samostalno putovanje, ali odobrenje mora biti prevedeno na strani jezik i overeno od strane sudskog tumača čime se garantuje da je dokument veran originalu.

Obavezno prevedite saglasnost u agenciji za prevođenje

Ovakvo odobrenje je ključno za realizaciju putovanja, ali ga nije teško pribaviti. Agencija za prevođenje ima sudske tumače koji i online mogu da prime dokumenta, prevedu ih i vrate isti dan pa nema problema da se ovo ne odradi neposredno pre putovanja, ali se bez toga ono neće realizovati.

Kraći odmor u Evropi

Letovanje ne mora da podrazumeva primorska mesta i plaže. Svaki vikend se može iskoristiti za turističko putovanje po Evropskim gradovima i na to potrošiti manje ili više vremena.


Pročitaj i: Šta videti u Rimu i kako isplanirati obilazak u nekoliko dana


Zanimljivo može biti da se posete Skandinavske zemlje koje su ređe na turističkim odrednicama naših turista. Pored njih, vredi učestvovati na turističkim organizovanim obilascima koje mogu biti put vina, obilazak istorijskih zamkova, seoskog ambijenta… to je jedan potpuno novi način letovanja koji vam se u 2022.godini može dopasti. 

Putovanja šire vidike i mnogo su nam nedostajala tokom onih godinu dana početka pandemije. 2022.godina i leto će omogućiti još lakši transport uz sve mere koje postoje pa se zato i letovanje može isplanirati već sada.


Pročitaj i: Putovanje u Barselonu - šta je potrebno da znate i šta morate posetiti


Bilo da se putuje sa porodicom ili putuju samo deca, ali je važno spremiti sva dokumenta za put. Agencija za prevođenje je jedno od mesta kojem se morate obratiti u mnogim situacijama jer tu rade stručni prevodioci i licencirani sudski tumači koji prevode i overavaju prevode neophodnih dokumenata za putovanje.

Sada kad sve znate otvorite atlas i potražite idealno odredište za 2022. godinu, mi vam želimo srećan put i fenomenalan odmor!


Srodni tekstovi:


Otkrivamo, kakve ugostiteljske usluge očekujemo kada smo na putu

Jedan od osnovnih kriterijuma prema kojima razlikujemo kvalitet usluge u ugostiteljskim objektima ko...

Detaljnije

Top 3 stvari za bezbrižno letovanje sa decom

Svaki odlazak na more sa decom podrazumeva podugačak spisak za kupovinu raznoraznih potrepština – od...

Detaljnije

Kako odlučiti koji parfem poneti na odmor

Koliko ste samo puta bili u situaciji da ne znate koji parfem da ponesete kada idete na odmor. Veruj...

Detaljnije

Isplanirajte svoje putovanje sa prijateljima i uživajte u prevozu do Bratislave

Svakoj osobi koja studira ili radi, odmor dođe kao idealna prilika da se „napune baterije“ i osveži ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS