Najjeftiniji prevoz do aerodroma


Auto Saveti


Bez obzira u kom delu grada živite, osim ako to nije Surčin, prevoz do aerodroma nikako ne može da ispadne jeftino. Nekako, približna vrednost koju maltene plaćaju svi oni koji na primer žive u centru Beograda i malo dalje od njega je uglavnom oko dve hiljade dinara. Za neke možda to nije mnogo novca, ali ovim tekstom pokušaćemo da ukažemo i na jeftinije opcije.


Prevoz do aerodorma gradskim prevozom


Ne samo u Beogradu, već i u ostalim metropolama Evrope, gradski prevoz najjeftiniji je prevoz do aerodroma. U prestonici Srbije, linija koju obožavaju stranci, naročito bekpekeri, a nešto manje lokalci jeste linija 72. Ona saobraća od Zelenog venca do aerodorma i obrnuto. Potrebno vreme da biste stigli do aerodroma , u zavisnosti od dela dana i gužve, je minimum 50-ak minuta, dok maksimum može biti dosta veći. Ali, to nije toliki hendikep, jer i taxijem svakako dosta ranije krećete na aerodrom. Ovde samo na to vreme dodajte ovih 50-ak minuta. Ova linija ima 30 stajališta, tako da se naoružajte strpljenjem. Ovo je ubedljivo najjeftiniji prevoz do aerodroma, a karta iznosi svega 89 dinara. Za nijansu skuplja opcija jeste autobus A1, koji ide od Slavije do aerodorma i obrnuto. Ekspresniji je, ima manje stajališta, ali je karta 300 dinara. Kada je reč o redu vožnje, za oba autobusa možete se informisati na internetu, gde su postavljeni redovi vožnje.


Prevoz do aerodroma kombijem


Nešto jeftiniji od taksija je prevoz do aredoroma kombijem. Zapravo reč je o organizovanom kombi prevozu, koji se radi na zahtev putnika i po potrebi klijenata. Moguć je sa bilo koje adrese u Beogradu do aerodroma i obrnuto. Agencije koje nude ovo, najčešće nude i međunarodni transport, pa tako možete stići kombijem i sa jednog aerodroma na drugi, ali i od kuće na aerodrom u inostranstvo. Kada je reč o domaćem saobraćaju, cena je uglavnom fiksna i iznosi 15 evra, a prevoz do aerodroma se vrši sa bilo koje adrese u Beogradu, po istoj ceni.


Prevoz do aerodroma sa ličnim vozačem-stvar prestiža, ne cene


Izneli smo vam najjeftinije opcije, ali ne bi bilo fer da ne zadovoljimo i potrebe onih kojima cena nije najbitniji parametar kada biraju kako će stići na aerodrom. U poslednje vreme jedan od najpopularnijih prevoza do aerodroma postali su lični vozači sa elegantnim automobilima. Zapravo ovaj prevoz do aerodroma podrazumeva da iznajmite vozača sa vozilom, sa bilo koje destinacije u Srbiji. Ova vozila nisu ograničena samo na Beograd. To znači da se sa vozačem možete dogovoriti za precizno vreme kada će vas pokupiti na Zlatiboru i dovesti vas do aerodroma. Dobijate privatnost, klimatizovan i relativno nov auto. Ovakav prevoz do aerodroma najčešće koriste poslovni partneri, jer im je garantovana privatnost kada govore o poslu. Osim toga klijent koji je obezbedio prevoz do aerodroma ostavlja utisak na poslovnog partnera. Međutim, ukoliko ne putujete zbog posla, već radi uživanja, savet je da neđete meru između komocije i novca. Zato se kao najbolja opcija prevoza do aerodroma može učiniti ekspresni autobus, koji košta svega 300 dinara, a koji prima do 20 putnika.
Srodni tekstovi:


Kada je nakon ugradnje stenta bezbedno putovati

Putovanja svaka osoba voli. Tokom putovanja i na  željenim destinacijama ljudi upoznaju nove lj...

Detaljnije

Saveti za čišćenje aparata za espresso kafu na kapsule?

Šolja ukusne, jake, kafe koja budi i priprema za ceo dan, jedan je od najlepših načina...

Detaljnije

Poseta Rimu sa decom

Rim je jedan od najlepših gradova na svetu i ima mnogo toga da ponudi porodicama.Zašto...

Detaljnije

Kakve sve poslove možete da radite preko leta ako odlično poznajete engleski jezik?

Koliko je danas važno poznavati neki internacionalni jezik kao što je engleski shvatićete na ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS