Zašto su sobni bicikl i traka za trčanje sjajne sprave za pripremu za letovanje


Saveti Saveti

Pronalazak idealnog balansa vežbi za zdravlje tela i duha, često zahteva angažovanje profesionalnih trenera, fitnes instruktora i odlazak u teretanu. Vežbanje treba da bude kontinuirano, redovno i da bude praćeno zdravom i pravilnom ishranom. Sobni bicikl i traka za trčanje daje priliku za neumorno vežbanje kod kuće. 

„Otvaranje“ sopstvene teretane u domu, u kojoj će vežbanje biti dostupno 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i svaki dan u godini, velika je prednost koju standardna teretana teško može da prati. Zato je odlična odluka da se obezbedi sobni bicikl, traka za trčanje, set tegova i strunjača, kako bi trening kod kuće bio identičan onom u profesionalnim uslovima teretane i kako bi se pred letovanje doveli u najbolju moguću formu.

traka za trcanjeSobni bicikl i traka za trčanje imaju veliki broj funkcija

Digitalizacija je omogućila izuzetan razvoj tehnike i samim tim i sprava za vežbanje. Sobni bicikl ima veliki broj naprednih funkcija, među kojima je praćenje nivoa kalorija i pulsa samo jedan deo od mogućnosti. 

Povezivanje sa modernim uređajima uz bluetooth tehnologiju, primena spektra instalacija sa naprednim opcijama, pružaju efikasno vežbanje čiji rezultati se neiscrpno prate. Istovremeno, traka za trčanje savremenog doba ima funkcije „pamćenja“, odnosno beleženja ciljeva, rezultata, rute kretanja, kao i fenomenalan ključ za zaustavljanje u sekundi ukoliko dođe do iznenadne nezgodne. Obe savremene sprave karakteriše veoma tih i neprimetan rad, što je odlično i za porodične uslove. 

Sobni bicikl i traka za trčanje daju delotvorne rezultate

Dokaz da je sobni bicikl, kao i traka za trčanje fenomenalan izbor za vežbanje koje u kombinaciji održava vrhunsku kondiciju, jeste to što daju mogućnost praćenja svih rezultata. Jedan od načina jeste putem praćenja broja pređenih kilometara, što zavisi od dužine treninga i funkcije – da li se radi o šetnji ili trčanju na traci, kao i sporijem ili bržem okretanju pedala bicikla. Pored toga, mehanizam praćenja sagorelih kalorija i telesnih masnoća pokazuje efikasnost treninga, koji u kombinaciji ovih sprava daje rezultate. Traka za trčanje daje brzinu koja prelazi 30 kilometara na čas, što provereno daje rezultate. Istovremeno, okretanje pedala uz sobni bicikl podstiče razvoj mišića i održavanja kondicije. 

Sobni bicikl i traka za trčanje su praktične za svaki prostor

Sobni bicikl i traka za trčanje odlična su kombinacija za vežbanje kod kuće. Odlične mogućnosti programiranja za sve individualne potrebe daju priliku čak i početnicima u treninzima da odlično ovladaju kontrolom, upravljanjem i podešavanjem sprava za vežbanje. Inovativni modeli imaju veliki broj dostupnih dimenzija, što čini da sobni bicikl, kao i traka za trčanje, bude u potpunosti prilagođen potrebama životnog prostora. Tačnije, moguće je spravu smestiti čak i u garsonjeru. 

Pored ovih prednosti, razlog zašto su sobni bicikl i traka za trčanje savršen izbor za kuću ili stan, jeste i zbog mehanizma lakog sklapanja i rasklapanja, kao i prenošenja sa jednog mesta na drugo. Postojanje točkića, minijaturni i modeli lakše strukture, dodatno olakšava manipulaciju spravama u svakom prostoru. 

Sobni bicikl i traka za trčanje predstavljaju idealnu kombinaciju za svakodnevno, opušteno ili neumorno vežbanje u svom domu. Iako se vežbe mogu realizovati i u prostoru teretane na identičnim spravama, fleksibilan način da se trenira kod kuće je prednost u moru poslovnih i drugih obaveza koje otežavaju odlazak u teretanu, a naravno treba imati u vidu i greške koje treba izbeći pri treningu kod kuće. Zato je savršen spoj sobni bicikl i traka za trčanje, kao kombinacija delotvornih vežbi za održavanje vitalnosti tela kod kuće. 


Srodni tekstovi:


Da li na odmor poneti sa sobom i sopstvene prekrivače

U principu nije toliko važno da li u vašoj spavaćoj sobi postoji bračni krevet ili onaj na ra...

Detaljnije

Napušteni dvorac iz 60-tih godina privlači veliku pažnju turista: Porede ga sa Diznilendom, nalazi se u našem komšiluku i budućnost mu je tužna

Napušteni zamak u Grčkoj zbog svog izgleda i čudnih statua neretko privlači pažnju turista. Iako dru...

Detaljnije

Osvojite nove vrhove uz pomoć alatki za savršenu avanturu

U svetu koji je sve brži i neprestano se menja, mnogi od nas traže načine da pobegnu od svakodnevnic...

Detaljnije

Nekoliko krema koje morate imati u putnoj apoteci

Kućna apoteka, kao i putna apoteka u svakom momentu mora imati pojedine lekove, kreme i losione. Gen...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS