Ovi kontejneri mogu postati vaša omiljena vikendica


Saveti SavetiRazmišljate o odmoru u prirodi, pored šume ili reke, u mirnom seoskom okruženju ili na planini? Volite da provodite vikende van gradske gužve I da se opustite u miru I tišini? Pored svega ovoga, želeli biste svoj prostor, a ne hotel u kome će boraviti još mnogo ljudiIpak, nemate ni vremena ni sredstava da gradite kuću koja bi postala vaše omiljeno utočište? 

Ako ste potvrdno odgovorili na sva ova pitanja, vreme je da razmislite o odličnom rešenju koji nude proizvođaći Ekonomik kontejnera. Pored modela koji su osmišljeni i napravljeni kao kancelarijski prostor kao i modela koji nude magacinski ili sanitarni prostor, Ekonomik kontrejneri postali su i funkcionalne vikendice. Montažni kontrejneri rade se po narudžbini kupca, dobićete stambeni prostor po sopstvenoj želji


Kako izgledaju kontejneri vikendice?

Pre svega, ovakvim vikendicama nisu potrebne posebne dozvole za gradnju pa ih možete ,,smestiti” bilo gde, a mogu se i premeštati po potrebiKvalitet I funkcionalnost glavne su karakteristike stambenih modernih kontejneraDakle vi birate mesto, a zatim tamo smestite sebe u visokofunkcionalan i udoban stambeni objekat. Kako će taj objekat izgledati umnogome zavisi od vašiizbora. Spoljašnji i unutrašnji izgled kreirate sami, a ono što proizvođači garantuju jeste da ćete dobiti kvalitet. 

Uobičajni oblik jeste kockasti ili pravougaoni, a  kada su u pitanju materijali, boje, raspored i veličina prostorija, moći ćete da birate samiSve ono što treba da ima klasična vikendica, naći će se i u stambenom Ekonomik kontejneru: prozori i vrata sa pvc stolarijom, priključak za struju, rasveta i utičnice, termoizolacija, kompletno urađen wc. Uz udobne krevete I fotelje ovakav prostor postaće ušuškano mesto za odmor i uživanje.  

Evo primera kako može izgledati unutrašnjost kontejnera:Kvadratura ovakvih objekata varira, od malih prostora sa jednom ili dve prostorije do luksuznih prostora ispred kojih možete napraviti bazen ili veliku terasu sa biljkama. Neki od većih modela zaista podsećaju na najluksuznije vile za odmor. 


Prednosti Ekonomik kontejnera

Bez troškova i komplikovane procedure za izgradnju dobićete stambeni prostor, to je svakako jedna od prvih prednostiPored toga cena ne može da se uporedi sa cenama kući stanova pa je vrlo moguće da će renoviranje stare i trošne vikendice koštati više od jednog montažnog kontejnera.

Zadovoljni korisnici ističu još jednu veliku pogodnost  vikendice kontejneri mogu se postaviti bilo gde u vrlo kratkom vremenskom roku. Pogodni su i za prenošenje jer se sklapaju i tako pakuju u kamion ili voz. Naravno, treba imati u vidu i cene transporta, priklučka za struju. Iako temelji za gradnju nisu potrebni, teren treba pripremiti, očistitiizravnati

Konstrukcija objekta je otporna na različite vremenske uslove, izdržljiva. Za izgradnju većih objekata koristi se nekoliko kontejnera koji se spajaju, a prednost je to što je moguće I naknadno dodavati kontejner i proširiti prostor.

Kada je u pitanju unutrašnje I spoljašnje uređenje, ograničenja skoro da ne postoji. Potražnja za ovakvim objektima raste pa su novine koje proizvođači nude sve izazovnije. Svaki od klasičnih modela u ponudi možete promeniti svojim idejama I željama i tako dobiti jedinsvenu vikendicu o kakvoj ste oduvek maštali. Srodni tekstovi:


Saveti za čišćenje aparata za espresso kafu na kapsule?

Šolja ukusne, jake, kafe koja budi i priprema za ceo dan, jedan je od najlepših načina...

Detaljnije

Zlatarsko jezero – šta vas čeka ako posetite jezero Kokin Brod?

Zlatarsko jezero, poznatije kako jezero Kokin Brod, mnogi su upoznali vozeći se duž magistrale ka Cr...

Detaljnije

Spremate se za put - Procenite dotrajalost guma na svom automobilu

Svaki savesni vozač je svestan u kojoj meri su auto gume važne za bezbednost svih učesnika u saobrać...

Detaljnije

5 najlepših plaža na Kritu

Da li ste ikada sanjali o mestu gde se mitologija susreće sa prirodnim lepotama, gde se istorija pre...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS