Letite ovog leta bezbedno iz Beograda do grčkih letovališta


Evropa Leto Saveti Evropa Saveti Leto

Grčka je najatraktivnija letnja lokacija za naše turiste, prosto obožavamo njena letovališta zato što su Srbi u Grčkoj kao kod svoje kuće. Aranžmani i ponude za svaku sezonu planu još preko zime, iz agencija kažu da se podjednako prodaju aranžmani u kontinentalnom delu, kao i oni na popularnim grčkim ostrvima koja su medju najatraktivnijim letnjim destinacijama. Zbog predivnih plaža i nestrvanih pejzaža, vrlo brzo se rasprodaju aranžmani za odmor u  pravom raju hedonizma,  kakav su popularna grčka ostrva. U Egejskom i Jonskom moru ima oko dvestotine naseljenih ostrva, do nekih se teško stiže, ali zbog njihove atraktivnosti sve više turista iz Srbije želi da ih vidi, zato su vrlo atraktivni letovi iz Beograda do takvih mesta i letovi su skoro svakodnevni.

Na relaciji Beograd –Grčka letovi su svakodnevni

Avio kompanija Air Srbija ovog leta je povećala broj poletanja pa su na relaciji Beograd-Grčka letovi svakodnevni, svekodnevno se iz Beograda leti do Soluna, Atine, Krfa, Rodosa. Jedna od atrakcija srpske avio kompanije je da se od skora do Soluna može leteti i iz drugih srpskih gradova, Kraljeva i Niša. Medjutim, za najatraktivnije destinacije i dalje se poleće iz Beograda, a veliki bonus naše avio kompanije je što nudi povoljne avio karte za relaciju Beograd-Grčka, kako van sezone, tako i u sezoni.  Do atraktivnih grčkih destinacija kao što su  Santorini, Krit, Rodos, svakodnevno leti i niskobudžetni WizzAir. Oni garantuju najpovoljniju cenu karata za letove prema grčkim aerodromima. 

Do Soluna možete da letite i iz Niša i Kraljeva

Do skoro je Beogradski aerodrom bio jedina avio luka u Srbiji, ko god je želeo da poleti iz Srbije ili sleti u Srbiju, morao je preko Beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Poslednjih godina angažovano se radi na unapredjenju avio saobraćaja, pa su iz tog razloga obnovljeni i aktivirani aerodromi u Nišu i Kraljevu koji iz godine u godinu beleže porast letova. Omiljena avio destinacija Nišlija i Kraljevčana je Solun, velika grčka luka, u svakom smislu, prekretnica za sve putnike koji bi odatle da krenu  dalje, put  nekog udaljenijeg letovališta, to onda znači da naši turisti krenu put Soluna kako bi tu preseli na let za neko egzotično, ali daleko ostrvsko letovalište poput onih na Kritu, Mikonosu,  Santoriniju.  Ovo je veliko olakšanje za naše turiste zato što više nisu upućeni samo na relaciju Beograd-Grčka letovi  sa Beogradskog aerodroma, letovima iz Niša i Kraljeva prema Solunu su rasteretili gužvu na polascima Air Srbije, ali i omogućili našim ljudima da vrlo jednostavno, sa što manje muka, stignu do svog željenog cilja. 

Od Soluna autobusom do popularnih letovališta Srba

Zna se da su najpopularnija srpska letovališta u Olimpskoj regiji ili letovališta na Halkidikiju. Od Beograda treba više od dvanaest sati vožnje kako bi se stiglo automobilom, mnogo je jednostavnije doleteti iz Beograda do Soluna, a onda se autobusom odvesti do popularnog letovališta. Solun je prekretnica na severu Grčke, od njega do popularnih letovališta najviše ima dva sata vožnje, što je mnogo manje od dvanaest sati, pa se na ovakav način do letovališta  stiže sigurno manje stresno, izostaje i preveliki umor, sačuvaće se energija da se već prvog dana aktivno krene u obilazak i letnji provod. 


Srodni tekstovi:


Ne idete na odmor - bazen za dvorište je možda solucija

Iako je tek stiglo proleće, mnogi su već pristupili pripremama za leto na razne načine – gleda...

Detaljnije

Solun – grad u kojem je svako dobrodošao!

Kada spomenemo zemlju kao što je Grčka, mnogima je prva asocijacija izležavanje na nekoj pe&s...

Detaljnije

Kako se zaštiti od sunčanice - Saveti za efikasnu zaštitu

Sunčanica je ozbiljan zdravstveni problem koji može da se javi kao rezultat izloženosti sunčevim zra...

Detaljnije

Putovanja kao lek za depresiju

Depresivni poremećaj može imati mnogo različitih uzroka. Možda ste prekinuli vezu, izgubili nekoga k...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS