Zašto su krovni koferi nezobilazni na putovanjima?


Leto Saveti


Značajan element svakog automobila jeste gepek jer je komforan i praktičan prtljažnik uvek prednost. Međutim, čak i ako je skučen, ne brinite: krovni koferi su uvek sjajno rešenje. Ako do sada niste znali zbog čega su oni baš toliko dobra opcija, saznaćete u nastavku.

PRAKTIČNI

Predstavljajući dodatni prostor za odlaganje prtljaga, rešenje koje je vrlo jednostavno i elegantno, krovni koferi najpre bivaju definicija praktičnosti. Od trenutka kada ih kupimo, više ne moramo brinuti da li ćemo sve što smo želeli moći da ponesemo na put, da li će nam sve stati i biti uredno složeno. Osim što se povećava mogući obim stvari, one se i bolje raspoređuju, a takođe i automobil ravnomernije podnosi teret.

EKONOMIČNI

Isplativost krovnih kofera ogleda se najpre u tome da oni predstavljaju dugoročno rešenje. Naime, ukoliko smo jednom uložili novac u ovog saveznika na putovanju, to je trajno i dugi niz narednih godina koristićemo naše kofere. Kada nam nisu potrebni, oni se mogu skinuti sa automobila i odložiti, ali potom i ponovo prikačiti kada dođe sezona odmora.

JEDNOSTAVNI

Posredstvom specijalizovanih nosača, ili bez njih – u zavisnosti od modela do modela, krovni koferi postavljaju se vrlo jednostavno na krov automobila, gde tokom vožnje bivaju sigurni. Poseduju bravice, tj. specifične mehanizme zaključavanja, tako da su i naše stvari unutar ovog prtljažnika bezbedne. Oni su, dakle, vrlo pragmatično i korisno rešenje, kojim ne možemo da ne budemo zadovoljni.

OTPORNI

Ovaj dodatni prostor za prtljag sačinjen je od materijala izuzetno kvalitetnih, postojanih i otpornih, na primer od polistirena – načelno se prave od plastike, koja je posebno obogaćena termo opremom. Naime, budući da se nalaze napolju, moraju odoleti različitim vremenskim uticajima, poput kiše, vetra, jakog sunčevog zračenja, visokih ili pak niskih temperatura. Takođe, na njihovu postojanost ne utiče vožnja, dok teret na nju deluje posve minimalno – izvesno je da moramo voziti za nijansu sporije i pažljivije sa krovnim koferom.

ATRAKTIVNI

Krovni koferi su i vrlo atraktivno rešenje, što se posebno postiže njihovim oblikom, bojom, dizajnom. Naime, oni se mogu vrlo vešto uklopiti sa bojom, modelom, odnosno veličinom našeg četvorotočkaša, čineći s njim neodvojivu celinu. Sa druge strane, svojim dezenom mogu činiti i neodoljivi detalj koji će nas na putu sigurno učiniti jedinstvenim i neodoljivim – na primer, ako su neke neobične, ekscentrične boje. Pre svega zbog svoje funkcionalnosti, krovni koferi su danas vrlo moderni.

VIŠE MODELA

Modela ovih kofera je zaista mnogo, tako da svako prema svom ukusu, odnosno prema svom automobilu, potrebama i afinitetima može pronaći adekvatan model. Kada se odlučimo na ovu kupovinu, postoji, ipak, niz činilaca, na koje naročito obraćamo pažnju, kao što su brend, cena, oblik i linija, odnosno različite tehničke karakteristike poput visine, širine, dužine, boje, zapremine ili pak težine, nosivosti.

ZAŠTO ODABRATI?

Naposletku, sasvim je jasno da je više razloga za kupovinu krovnog kofera – predstavlja povoljno, pouzdano i dugotrajno rešenje, odnosno svojevrsni dodatak prtljažniku. Vrlo je praktičan i efikasan, maksimalno otporan i osiguran, jednostavan za korišćenje i bezbedan za stvari. Čini rešenje koje je poželjno, kako zbog svoje modernosti, tako i sve većeg broja dezena i boja. 
Srodni tekstovi:


Kreirajte svoje savršeno mesto za odmor uz pomoć nekoliko strategija!

Putovanje nije samo promena geografske lokacije, već i prilika za promenu perspektive, obogaćivanje ...

Detaljnije

Probiotik i njegova dobrobit na putovanjima

Putovanja su uzbudljivo iskustvo koje nas vodi u nove delove sveta, omogućavajući nam da istražimo...

Detaljnije

Nezaobilazan aksesoar za dame na putovanjima

Da se aksesoari menjaju kroz istoriju, nije neka nepoznanica. U većini slučajeva pripadnice nežnijeg...

Detaljnije

Palićko jezero – naše „Panonsko more“

Na severu Srbije, u blizini Subotice, nalazi se Palićko jezero, najveće prirodno jeze...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS