Putovanja u januaru i rezervacija jeftinih karata


Saveti


Kao i svake godine, u vreme novogodišnjih i božićnih praznika, mnogi planiraju da odu na neko putovanje, jer uglavnom tada svi imaju par slobodnih dana. Neki su već odavno kupili karte za planirana putovanja, i tako sigurno uštedeli određenu sumu novca. Karte su naravno najskuplje u vreme praznika, pa je uvek dobro rešenje kupiti karte unapred neko vreme. Cene karata se menjaju gotovo svakodnevno, u zavisnosti koliko je aktuelna neka destinacija. Dobro bi bilo da pratite neko vreme kretanje cena, i da na taj način sebi obezbedite karte po nižim cenama.

Mnogi putnici očekuju da jeftine avio karte pronađu na sajtu niskotarifnih kompanija, kao i  u redovnim akcijama na sajtovima nacionalnih avio prevoznika. Ono što vas može iznenaditi jeste da ove cene nisu uvek najpovoljnije. Da, dobro ste pročitali! Putničke agencije koje posluju putem interneta, dobijaju popuste na veću količinu rezervacija i prodatih karata za putovanja avionom, tako da su često u mogućnosti da svojim putnicima ponude povoljniju cenu nego što to može zvanični prevoznik. 


Obezbedite na vreme prevoz do aerodroma Beograd

Kada planirate putovanje, poželjno je i da na vreme isplanirate kako ćete doći do aerodroma na dan putovanja. Zaista je puno agencija koje nude prevoz do aerodroma Beograd, kao i sa njega nakon dolaska sa putovanja. Pexon Team ima veoma pristupačne cene kada je u pitanju transfer do i sa aerodroma. Kombiji su čisti i veoma udobni, a vozači pravi profesionalci. Ono što je bitno naglasiti jeste da je rezervacija obavezna, i možete je izvršiti svih 24 sata u nedelji. 

Najbolje je da mesto obezbedite nekoliko dana pre putovanja, ili danas za sutra, jer ćete tako sigurno imati obezbeđeno mesto. Ako ima slobodnih mesta, možete rezervisati prevoz za isti dan. Kada je u pitanju prevoz do aerodroma Beograd, najbitnije je da birate proverene prevoznike koji će vas bez kašnjenja i sigurno dovesti do željenog mesta. Dogovoreni termin transfera i cena se nikako ne smeju menjati, već mora biti onako kako je ugovoreno prilikom rezervacije. Ista pravila važe i kada se vrši prevoz putnika po povratku sa nekog putovanja. 


Nekoliko saveta za uštedu 

Datum putovanja je veoma bitan kada je u pitanju cena, jer nije isto kada kupujete karte za let koji pada u subotu ili nedelju, i koji pada u sredu. Nedeljom mnoge avio - kompanije daju popuste, pa pratite njihove sajtove, kako biste dobili najbolju cenu. Istraživanja pokazuju da je utorak dan kada su na većini sajtova cene karata najskuplje. Nekada na sajtu možete pronaći nerealno nisku cenu karte za neki let. To se neretko dešava, pa ukoliko budete srećne ruke i kupite tu kartu, avio kompanija nema prava da promeni cenu, jer se desila greška za koju je ona odgovorna.

Nikada ne uzimajte prvu ponudu na koju naletite, već istražujte mnoge sajtove. Ako planirate da putovanje traje 2 – 3 dana, karte kupujte preko low cost kompanija, jer ćete ih pronaći za zaista mali novac. Kod njih ste obično ograničeni i sa prtljagom, ali svakako za tih par dana sve možete spakovati u neki ranac ili torbu dozvoljenih dimenzija. Ukoliko ste aktivni na društvenim mrežama, možete pratiti avio - kompanije i na taj način biti informisani o svim novostima.

Srodni tekstovi:


Nekoliko ideja za zdrav doručak koji će vam dati neophodnu energiju

Doručak je veoma bitan obrok u toku dana. Da li redovno doručkujete, ili ga preskačete pod izgovorom...

Detaljnije

5 najlepših plaža na Kritu

Da li ste ikada sanjali o mestu gde se mitologija susreće sa prirodnim lepotama, gde se istorija pre...

Detaljnije

Putovanje u Barselonu: šta je potrebno da znate i šta MORATE posetiti?

Vamos a Barcelona!Putujete u Barselonu: evo šta je potrebno da znate i šta MORATE pose...

Detaljnije

3 najbolje destinacije u Evropi za putovanje na Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih, poznat i kao Sveti Valentin, odavno je postao sinonim za ljubav i romantiku. Ovaj ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS