Gde organizovati doček Nove godine u Beogradu?


Saveti

Hotel Majdan je jedan od najluksuznijih hotela sa četiri zvjezdice u Beogradu. Nalazi se na Voždovcu, na adresi  Stojadina Mirkovića 74.

Ukoliko želite da Novu godinu provedete na luksuznom mjestu koje odiže elegancijom, uz ukusnu hranu i dobru muziku, onda je Hotel Majdan odličan izbor.Hotel Majdan – Šta treba da znate

Hotel Majdan posjeduje dvije svečane sale – jednu manju u koju može da stane 400 ljudi i veću salu u koju može da stane 600 osoba. Tako da je ukupan kapacitet ove dvije sale 1000 osoba. Sale nemaju stubove koje bi zaklanjale pogled na binu, pa možete da odaberete i neki udaljeniji, a samim ti i jeftiniji sto.

Cijena slavlja u Hotelu Majdan se kreće između 110 i 150 evra po osobi, zavisno od stola koji odaberete. U cijenu je uključena neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića i hrane, te elegantno mjesto za sjedenje.

Hotel ima obezbijeđen i parking za sve svoje goste, pa ne morate brinuti o bezbjednosti svog automobila ako ovdje dođete na slavlje. Takođe, ukoliko se odlučite u Majdan doći gradskim prevozom, znajte da vam je na raspolaganju veliki broj linija gradskog prevoza. Do Hotela Majdan voze autobusi i trolejbusi iz raznih dijelova Beograda. Najbolje je da uhvatite autobuske linije 17, 18, 20, 38A, 50, 70 ili trolejbus liniju 29 i kod hotela ste do  minuta.

Takođe, do hotela vas može odvesti i taksi, a potrebno je da samo pozovete jednu od mnogih taksi službi u Beogradu.


Zašto je Hotel Majdan odličan izbor za slavlja u Beogradu?

Sve sale u hotelu su opremljene klimom i sistemom za ventilaciju, te odličnom rasvjetom koja obuhvata lustere sa kristalima, roto glave i sufite u boji.

Što se tiče hrane, svim gostima su na raspolaganju razna jela iz domaće ali i međunarodne kuhinje, a meni posebno za ovu priliku spreme kuhar majstori hotela Majdan. Takođe, njihovo ljubazno osoblje će vas natjerati da se u ovaj hotel vratite ponovo nekom drugom prilikom.

Na raspolaganju je i veliki broj pića, što domaćih što internacionalnih. Što se tiče cijena,  one su slične kao drugim objektima ove vrste. Gostima su na raspolaganju piva, rakije, vina, džin, vinjak, pelinkovac, vermut, razni sokovi (gazirani i negazirani), gazirana i negazirana voda te kafa (nes, espresso, domaća).

Za Novogodišnje slavlje, od hrane su na raspolaganju predjelo (razne meze i pite), glavno jelo i salate. Kao desert, gostima će se služiti sitni kolači.


Hotel Majdan – Smještaj i cijene

S obzirom da je ovo hotel, gosti mogu da se smjeste u neku od soba koje su na raspolaganju. Ovo je idealna prilika da obiđete grad i njegove znamenitosti ukoliko u Beograd dolazite iz drugog grada ili države.

Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior i senior apartmani. Prijavljivanje, odnosno check-in u sobe je od 14 časova, a odjava je do 12 časova. Hotel takođe nudi opciju dnevnog odmora koji možete rezervisati za period od 12 do 18 časova.

Takođe, u Hotelu Majdan se servira i doručak koji možete uzeti od 7 do 10 časova svakog jutra. Svaka soba ima klimu, radni sto i LCD TV. Takođe, obezbijeđeni su i razni programi, sef, bar, internet, pegla, fen i mini alarm.

Cijene smještaja u Hotelu Majdan su sljedeće:

  • Dvokrevetna soba – od 6,200 dinara

  • Trokrevetna soba – 7,800 dinara

  • Junior apartman – od 9,200 dinara

  • Senior apartman -  11 hiljada dinara

Sobe možete rezervisati putem zvanične web stranice hotela, ili broja telefona koji je naveden na sajtu. Takođe, hotel je dostupan i na nekim od najpopularnijih sajtova za rezervisanje smještaja kao što je npr. Booking.com.

Što se tiče proslave Nove godine, svoja mjesta možete rezervisati na brojeve telefona koji su naznačeni na stranici.

Da li je Hotel Majdan dobro mjesto za proslavu Nove godine?

Nova godina Beograd je odlična prilika da posjetite Beograd i vidite šta ovaj grad može da ponudi turistima. Takođe, u Beogradu rade i neki od najpoznatijih klubova u regionu i žurke su odlične pa ni za doček Nove godine nije drugačije.

Ukoliko želite da odmorite u odličnom hotelu i da se provedete uz odličnu hranu i dobru atmosferu, onda je Hotel Majdan odlično mjesto za vas.


Srodni tekstovi:


5 načina za osveženje tokom letnjih dana

Leto je svima omiljeno godišnje doba dok se ne uhvate kako pokušavaju da pronađu hlad na svakom ćošk...

Detaljnije

Španski uticaj na današnju modu - pođite sa nama na strastveno putovanje!

Španija je zemlja čuvena po svojoj bogatoj istoriji umetnosti, kulture i mode. Od flamenka do b...

Detaljnije

Zašto bi trebali da posetite Đerdapsko jezero?

Đerdapsko jezero je najveće veštačko jezero u Srbiji, plavi je dragu...

Detaljnije

Kako odlučiti koji parfem poneti na odmor

Koliko ste samo puta bili u situaciji da ne znate koji parfem da ponesete kada idete na odmor. Veruj...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS