Planirate na odmor sa bebom - Koje benefite pruža prenosivi krevetac?


Saveti


Oprema koja se smatra apsolutno neophodnom kada se očekuje dolazak na svet bebe, jeste krevetac u sobi, u kojem će uživati u bezbrižnom odrastanju i svakodnevnici sa svojim roditeljima. Radi se o ambijentu koji u toplini sobe obezbeđuje ušuškanost, nežnost i najlepše uspomene, pa je bitno da odabir bude kvalitetan i dugovečan. U današnjem vremenu, veliku prednost daje prenosivi krevetac za svaki tip spavaće i dečije sobe, kao i odlazak na putovanje, što je veoma važno roditeljima. 

Prenosivi krevetac predstavlja inovaciju modernog vremena koja je kao stvorena za svaki tip prostora i raspoloživu kvadraturu, posebno u situacijama ograničenog ambijenta. Kao veoma praktična oprema za bebe, olakšava svakodnevnicu roditelja. Lagana konstrukcija pogoduje jednostavnoj manipulaciji u svakom trenutku. Izbor boja, dezena i kombinacija elemenata je vrlo raznolik, pa svako može napraviti fantastičan odabir po želji i sopstvenim potrebama. Mnogo je benefita koje pruža prenosivi model kreveca roditeljima u današnjem vremenu, i neki od njih biće istaknuti u daljem tekstu. 


Opšte karakteristike koje čine prenosivi krevetac praktičnim izborom

Mnogo je performansi koje ima prenosivi krevetac, zbog čega je i najčešći izbor roditelja, bar za povremeni boravak mališana – na putovanju, prilikom odlaska na selo, u drugi grad i slično. U pogledu asortimana, ponuda na domaćem tržištu je izuzetno bogata, pre svega stranim proizvođačkim brendovima bebi opreme, ali i domaćih predstavnika. Sa aspekta dimenzija, prenosivi tip ima težinu okvirno između 8 i 10 kilograma, a standardne dimenzije dušeka su 120 x 60 centimetara, uz visinu od 23 centimetra, širinu 24 centimetra i dužinu od 76 centimetara. Inovativni dodaci imaju otvor sa patent zatvaračima sa prednje strane, mrežastu teksturu za ventilaciju, zatim točkiće za rotiranje i pokretanje kada je to potrebno, kao i jednostavne delove za sklapanje i rasklapanje u svakom trenutku kada je to potrebno. 

Maksimalna težina mališana za koju je namenjen prenosivi tip kreveca je 15 kilograma, ili 3 napunjene godine starosti. Sjajno je to što i na ovu varijantu može da se postavi dodatak za presvlačenje bebe, kao i vrteške za umirivanje, razvoj zapažanja i užitak bez granica. Standardni modeli imaju 2 osnovna nivoa, prvi za uzrast od 0 do 6 meseci i težinu od 9 kilograma, a drugi za uzrast od 6 do 36 meseci i težinu od 15 kilograma. 


Višepoložajne funkcije za bezbednost i udobnost mališana

Kao i što sam naziv sugeriše, prenosivi krevetac ima dosta jednostavnu manipulaciju i niz funkcija za svaki uzrast mališana, sa osvrtom na maksimalan stepen bezbednosti i sigurnosti. Konkretno, ovakav model kreveca ima nekoliko položaja za pozicioniranje bebe, pa se može koristiti od prvog dana, pa kasnije do nekoliko godina uzrasta za bezbrižnu svakodnevnicu. 

Bezbednost je zagarantovana zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji koja je istovremeno lagana, ali i otporna na različite uticaje. U zavisnosti od uzrasta deteta, prenosivi krevetac može se namestiti u jedan od nekoliko položaja, odnosno visinu prostora za ležanje bebe, što je sjajno za korišćenje i do nekoliko godina. Takođe, kasnije se može koristiti i kao prostor za igru, leškarenje, odmor i užitak u čarima igračaka, zbog čega se ne kupuje druga ogradica ili srodna vrsta opreme.


Jednostavno prenošenje i čuvanje na bilo kojem mestu

Još jedna prednost koju ima prenosivi krevetac u modernom vremenu za sve roditelje, jeste i laka manipulacija u svakom trenutku korišćenja. Prvenstveno, za razliku od klasičnog kreveca, prenosiva varijanta može se lako rasklopiti, spakovati u prtljažnik automobila, i rasklopiti na drugoj lokaciji. Kao stvoreni su za manji prostor, ali i putovanja – u zemlji i inostranstvu, bez obzira na udaljenost. 

Ukoliko se beba navikne da prenosivi „saputnik“ bude nezamenjiv element svakodnevnice, nema potrebe za razmišljanjem da li će na drugoj lokaciji imati miran san, jer će ova kompaktna i funkcionalna oprema biti dostupna uvek i svuda. Istovremeno, dušek kao sastavni element kreveca kreira se tako da ima umirujući efekat, pruža nežnost i toplinu, uz antialergijska svojstva. Dodatno, bitno je istaći da se prenosivi model jednostavno održava, uz navlake koje su pogodne za mašinsko pranje.

Prenosivi krevetac predstavlja deo bebi opreme koja je vrlo funkcionalno i praktično rešenje za moderne roditelje u današnjem vremenu, kada je važno iskoristiti svaki slobodan kvadrat prostora, kao i obezbediti mališanima ušuškanost i komfor. Za razliku od standardnih modela, varijanta koja je prenosiva pruža laku manipulaciju, jednostavno prenošenje sa jedne na drugu lokaciju i prisutnost u bilo kojem trenutku – kod kuće, na putovanju i udaljenim lokacijama. U pogledu benefita, jednostavno se rasklapa i sklapa, zatim održava i čisti, dajući višenamenske mogućnosti upotrebe za svaki uzrast deteta. Odličan je za spavanje, leškarenje i uživanje, kao i igru bez granica, zbog čega se mališani razvijaju pravilne navike u svakodnevnici. 


Srodni tekstovi:


Napušteni dvorac iz 60-tih godina privlači veliku pažnju turista: Porede ga sa Diznilendom, nalazi se u našem komšiluku i budućnost mu je tužna

Napušteni zamak u Grčkoj zbog svog izgleda i čudnih statua neretko privlači pažnju turista. Iako dru...

Detaljnije

Spisak stvari koje treba poneti na odmor

Odlazak na odmor predstavlja pravo uživanje, bez obzira da li se radi o odlasku na more, planinu ili...

Detaljnije

Kreirajte svoje savršeno mesto za odmor uz pomoć nekoliko strategija!

Putovanje nije samo promena geografske lokacije, već i prilika za promenu perspektive, obogaćivanje ...

Detaljnije

Tropski raj koji morate posetiti - Maldivi, Mauricijus i Sejšeli

Ako tražite savršenstvo tropskog raja, Maldivi, Mauricijus i Sejšeli su destinacije koje će vas oduš...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS