Kakva su horoskopska predviđanja za prvu polovinu oktobra?


Saveti


Vesti iz sveta horoskopa, koja potiču od odnosa zvezda i planeta, ulaska u određene položaje i stvaranja različitih odnosa, interesuju ogroman broj ljudi. Ne samo da se čitaju redovi u štampi u ovoj oblasti, već se aktivno i pretražuju internet sadržaji u oblasti, što pruža brojne olakšice ljudima. 

Naime, horoskop na internetu pregleda se svakodnevno, čak i više puta u toku jutra, dana i večeri, što može biti idealan razlog za predah od poslovnih obaveza i pauzu. Tokom oktobra meseca, mnoga predviđanja u oblasti horoskopa vezuju se za pomračenje Sunca i stvaranje kruga pod nazivom „prsten vatre“, što saznaju novosti.rs.


Predviđanja za horoskop koja se odnose na Mlad Mesec i Sunčev krug

Karakteristično za tačno 14. oktobar jeste horoskop pod uticajem pomračenja sunca i istovremeno pojave Mladog Meseca. To znači da se formira Sunčev krug, odnosno poznato kao „prsten vatre“, zahvaljujući kojem se stvaraju snažne emocija, čitavi vrtlozi, bure i preokreti za sve znake horoskopa. Svakako, otkrivanje i izbacivanje velikog broja emocija ne može biti loše, već će se obezbediti period za stvaranje ličnih olakšanja ljudima, u čemu može pomoći i razgovor sa psiholozima. 

Za horoskop „prsten vatre“ sa dominacijom pomračenja Sunca u znaku vage daje učenje stabilnosti, odnosno prisebnosti u svim životnim okolnostima uz rad na sebi, razvoj i duhovni rast. Ovo je najveći uticaj koji se manifestuje na sve znake horoskopa polovinom meseca oktobra.


Mlad mesec i predviđanja za znake Ovna, Bika Blizanca, Raka, Lava i Devicu

Detaljan horoskop koji se može pogledati na novosti.rs sajtu u domenu bavljenja temom pomračenja Sunca, Mladog Meseca i stvaranja „prstena vatre“, pokazuje da se za znak Ovna pruža prilika za kristalisanje ličnih želja i potreba, uz borbu sa ranivošću i romantikom, dok za Bika se predlaže aktivno vežbanje i negovanje rutinskog ponašanja u odnosima. 

Znak Blizanca ima priliku da pruži prednost ljubavi i bliskosti pokazuje horoskop, dok se savetuje isto što i Raku, a to je uspostavljanje balansa, granica u odnosima i stabilnosti. Lav je okružen iskrenom komunikacijom i pravi trenutak je da se oslobodi prošlosti, što važi i za Device, koje dodatno treba da prihvate svoju ličnost i specifičnost.


Šta donose zvezde i planete Vagi, Škorpiji, Strelcu, Jarcu, Vodoliji i Ribama?

Tokom prve polovine oktobra, ulazak Venere na astrološko polje Vage stvara prilike za upoznavanje, ali i „prsten vatre“ utiče da pospeše svoj nivo usrećivanja i zahvalnosti, kako sobom, tako i drugima. Horoskop za Škorpiju je u domenu samoće, treba da prati intuiciju i postavi prioritete u aktivnostima, dok se za Strelca vezuje reč zajednica, povezanost i sve suprotno od usamljenosti prethodnog znaka. 

Jarac može uživati u poslovnim zadacima, ali je bitno posvetiti pažnju odmoru, a za Vodoliju je korisno to da mogu tragati za novim mogućnostima unapređivanja rasta i svojih planova. I za poslednje, ali ne manje značajne Ribe oktobarski horoskop otkriva da je pravi trenutak za oproštaj sa prošlošću i veliki korak ka budućnostima i boljim stvarima.

Horoskop predviđa mnoga dešavanja na raznim planovima svakog znaka tokom prvog dela oktobra. Uticaj Mladog Meseca u kombinaciji sa pomračenjem Sunca pruža mnoge prilike za unapređivanje, rast i razvoj ličnosti, poslovne uspehe, ali i oprez u pogledu nagomilavanja brojnih emocija, zbog čega je bitno ispratiti svako predviđanje i raditi na sebi.


Srodni tekstovi:


Kako odlučiti koji parfem poneti na odmor

Koliko ste samo puta bili u situaciji da ne znate koji parfem da ponesete kada idete na odmor. Veruj...

Detaljnije

Kada je nakon ugradnje stenta bezbedno putovati

Putovanja svaka osoba voli. Tokom putovanja i na  željenim destinacijama ljudi upoznaju nove lj...

Detaljnije

5 najlepših plaža na Kritu

Da li ste ikada sanjali o mestu gde se mitologija susreće sa prirodnim lepotama, gde se istorija pre...

Detaljnije

Nekoliko načina kako možete reklamirati turističku agenciju

Svi znamo da postoji veliki broj turističkih agencija, koje posluju širom zemlje. Putovanja s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS