Kakva su horoskopska predviđanja za prvu polovinu oktobra?


Saveti


Vesti iz sveta horoskopa, koja potiču od odnosa zvezda i planeta, ulaska u određene položaje i stvaranja različitih odnosa, interesuju ogroman broj ljudi. Ne samo da se čitaju redovi u štampi u ovoj oblasti, već se aktivno i pretražuju internet sadržaji u oblasti, što pruža brojne olakšice ljudima. 

Naime, horoskop na internetu pregleda se svakodnevno, čak i više puta u toku jutra, dana i večeri, što može biti idealan razlog za predah od poslovnih obaveza i pauzu. Tokom oktobra meseca, mnoga predviđanja u oblasti horoskopa vezuju se za pomračenje Sunca i stvaranje kruga pod nazivom „prsten vatre“, što saznaju novosti.rs.


Predviđanja za horoskop koja se odnose na Mlad Mesec i Sunčev krug

Karakteristično za tačno 14. oktobar jeste horoskop pod uticajem pomračenja sunca i istovremeno pojave Mladog Meseca. To znači da se formira Sunčev krug, odnosno poznato kao „prsten vatre“, zahvaljujući kojem se stvaraju snažne emocija, čitavi vrtlozi, bure i preokreti za sve znake horoskopa. Svakako, otkrivanje i izbacivanje velikog broja emocija ne može biti loše, već će se obezbediti period za stvaranje ličnih olakšanja ljudima, u čemu može pomoći i razgovor sa psiholozima. 

Za horoskop „prsten vatre“ sa dominacijom pomračenja Sunca u znaku vage daje učenje stabilnosti, odnosno prisebnosti u svim životnim okolnostima uz rad na sebi, razvoj i duhovni rast. Ovo je najveći uticaj koji se manifestuje na sve znake horoskopa polovinom meseca oktobra.


Mlad mesec i predviđanja za znake Ovna, Bika Blizanca, Raka, Lava i Devicu

Detaljan horoskop koji se može pogledati na novosti.rs sajtu u domenu bavljenja temom pomračenja Sunca, Mladog Meseca i stvaranja „prstena vatre“, pokazuje da se za znak Ovna pruža prilika za kristalisanje ličnih želja i potreba, uz borbu sa ranivošću i romantikom, dok za Bika se predlaže aktivno vežbanje i negovanje rutinskog ponašanja u odnosima. 

Znak Blizanca ima priliku da pruži prednost ljubavi i bliskosti pokazuje horoskop, dok se savetuje isto što i Raku, a to je uspostavljanje balansa, granica u odnosima i stabilnosti. Lav je okružen iskrenom komunikacijom i pravi trenutak je da se oslobodi prošlosti, što važi i za Device, koje dodatno treba da prihvate svoju ličnost i specifičnost.


Šta donose zvezde i planete Vagi, Škorpiji, Strelcu, Jarcu, Vodoliji i Ribama?

Tokom prve polovine oktobra, ulazak Venere na astrološko polje Vage stvara prilike za upoznavanje, ali i „prsten vatre“ utiče da pospeše svoj nivo usrećivanja i zahvalnosti, kako sobom, tako i drugima. Horoskop za Škorpiju je u domenu samoće, treba da prati intuiciju i postavi prioritete u aktivnostima, dok se za Strelca vezuje reč zajednica, povezanost i sve suprotno od usamljenosti prethodnog znaka. 

Jarac može uživati u poslovnim zadacima, ali je bitno posvetiti pažnju odmoru, a za Vodoliju je korisno to da mogu tragati za novim mogućnostima unapređivanja rasta i svojih planova. I za poslednje, ali ne manje značajne Ribe oktobarski horoskop otkriva da je pravi trenutak za oproštaj sa prošlošću i veliki korak ka budućnostima i boljim stvarima.

Horoskop predviđa mnoga dešavanja na raznim planovima svakog znaka tokom prvog dela oktobra. Uticaj Mladog Meseca u kombinaciji sa pomračenjem Sunca pruža mnoge prilike za unapređivanje, rast i razvoj ličnosti, poslovne uspehe, ali i oprez u pogledu nagomilavanja brojnih emocija, zbog čega je bitno ispratiti svako predviđanje i raditi na sebi.


Srodni tekstovi:


Leto u Crnoj Gori - koja su najbolja letovališta?

Da li već planirate letovanje? Zašto vaš izbor ne bi bila Crna Gora?Brojni turisti &sc...

Detaljnije

Saveti za čišćenje aparata za espresso kafu na kapsule?

Šolja ukusne, jake, kafe koja budi i priprema za ceo dan, jedan je od najlepših načina...

Detaljnije

Novogodišnji provod u zemljama u okruženju

Otkako je u celom svetu zavladala epidemija virusa korona, mnoge stvari su se promenile. Epidemijske...

Detaljnije

Zlatarsko jezero – šta vas čeka ako posetite jezero Kokin Brod?

Zlatarsko jezero, poznatije kako jezero Kokin Brod, mnogi su upoznali vozeći se duž magistrale ka Cr...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS