Da li su vam spremni peškiri za plažu?


Leto Moda SavetiLetnja sezona je u jeku, a mnogi turisti su još ranije izvršili uplatu letovanja i odabir destinacija, tako da je ostalo još samo da krenu na put. Upravo to iščekivanje bi trebalo da iskoriste na najbolji mogući način i da pripreme sve što im je potrebno za odmor. 

Peškiri za plažu, kreme za sunčanje, kupaći kostimi i drugi rekviziti su manje ili više već spremni. Ne treba zaboraviti ni mnoge druge sitnice.

Svake godine se trendovi menjaju, pa se pojavljuju ne samo peškiri za plažu različitih dezena, nego i oblika. A ono što se prepoznaje kao hit leta jesu okrugli peškiri za plažu, koji su izuzetno i zanimljiviji i funkcionalni. Poslednjih nekoliko godina upravo su takvi peškiri najčešći izbor mnogih turista i to najpre zbog svoje praktičnosti, ali i orginalnosti. Ne samo da ih mogu koristiti stariji turisti, nego su i odličan izbor za mališane, prosto zato što zbog njihovog oblika možete vrlo lako dete umotati u ovaj peškir i osušiti posle kupanja, a posebno ako je vetrovito. 

Pored svega toga, okrugli peškiri, koji su primarno namenjeni za uživanje na plaži, mogu da se nađu u vrlo lepim bojama, uz posebno interesantan dizajn. Takođe su i jednostavni za nošenje, što ih čini praktično odličnim izborom za turiste svih generacija.

Kakvi sve peškiri za plažu postoje na tržištu?


Pre nekoliko godina nije bilo potrebe govoriti o tome kakvi se peškiri za plažu mogu naći na tržištu, jednostavno zato što su to bili klasični peškiri pravougaonog oblika. Nekako su se oni pokazali kao najidealnija opcija, a praktično jedina razlika je osim u dizajnu bila u dimenzijama. Osim standardnih pravougaonih peškira u prodaji su se mogli naći i peškiri za plažu pravougaonog oblika nešto većih dimenzija. 

Danas se međutim mnogo toga promenilo, jer od pre koju godinu se na tržištu mogu naći i peškiri za plažu koji su okruglog oblika. 

Možda nekome to zvuči neobično, ali ako se malo razmisli, biće jasno i zbog čega su peškiri za plažu okruglog oblika postali praktično trend, pa ih sve više ljudi koristi tokom letovanja. 

Moguće je da ste na društvenoj mreži Instagram videli uglavnom dame koje poziraju na ovakvim peškirima, koji su dostupni u vrlo atraktivnim dezenima. Iako neki od njih imaju resice, a neki ne, bez ikakve sumnje je da su upravo peškiri za plažu okruglog oblika izuzetno i atraktivni i praktični. Samim tim što preovlađuju vrlo jasne i jake boje, okrugli peškiri za plažu su odličan izbor i za sjajne fotografije sa letovanja. Zato i ne čudi što je društvena mreža Instagram preplavljena baš takvim fotografijama mnogih korisnica uglavnom. 

Praktična funkcija koju peškiri za plažu okruglog oblika imaju takođe nije zanemarljiva. Za razliku od onih koji su pravougaonog oblika, okrugli peškiri ne moraju da budu premeštani sa mesta na mesto kako bi se zauzeo bolji položaj tokom sunčanja. Jednostavno, dovoljno je samo prebaciti se na drugu stranu takvog jednog peškira i bez ikakvih smetnji uživati u suncu. 

Pored svega pomenutog, peškiri za plažu okruglog oblika se mogu vrlo lako spakovati, a zahvaljujući sjajnim materijalima od kojih se izrađuju, mogu imati i drugačije namene.
Srodni tekstovi:


Kako pripremiti auto za bezbedan put

Bez obzira da li ste vozač početnik ili imate dovoljno vozačkog iskustva, nema nikakve sumnje da ste...

Detaljnije

Poluostrvo Kasandra: Kapija za raj i uživanje!

Smešteno na mirnim obalama severne Grčke, poluostrvo Kasandra je kao neko nestvarno carstvo čuda pri...

Detaljnije

Mesta koja morate posetiti u Beogradu

Pored toga što je Beograd omiljen među svojim stanovnicima, srpska prestonica je poželjna turistička...

Detaljnije

Bivša trudnica vam daje savete – šta vas očekuje u 23. nedelji trudnoće?

Sve promene koje ste prošli do sada ni meni nisu strane. Svaka trudnoća se razlikuje, ali mogu vam s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS