Sun Siyam Iru Fushi rezort: Tamo gde snovi postaju java!


Leto Saveti Saveti Leto




Maldivi su turistička destinacija koja svojim veličanstvenim plažama, tirkiznim vodama i zapanjujućim morskim životom izaziva divljenje već decenijama unazad i mami sve vrste turista. Bilo da se radi o solo putnicima, mladencima ili porodicama, svi su fascinirani Maldivima i žele da ih dožive na pravi način. 

Prva ideja onima koji dolaze na ova ostrva je šetnja peščanim plažama i uranjanje u nestvarno bistre vode Indijskog okeana. Međutim, tek kad se nađete ovde pod palmama, na luksuznom ostrvu o kakvom ste oduvek maštali, tek tada shvatite koliko imate opcija za provode i aktivnosti. Nećete imati vremena za sve!

Kada već morate dugo da putujete da biste stigli do odredišta, umirujuće je znati da vas na drugom kraju čeka vrhunski luksuzni raj. Jedan od najboljih rizorta na Maldivima i savršeni izbor za putnike koji traže luksuz i porodično mesto za boravak je Sun Siyam Iru Fushi, hotel sa 5*.

Pogledajte u nastavku teksta kakva vrhunska usluga vas ovde čeka!

Luksuzno odmaralište na Maldivima

Odmaralište se nalazi na netaknutom atolu Noonu, na ostrvu Iru Fushi koje se nalazi 320 kilometara severno od glavnog grada Maldiva, Malea. Do njega se dolazi vožnjom hidroavionom koja traje oko 45 minuta od međunarodnog aerodroma Male. Koliko god da presedate do Maldiva, ova poslednja deonica puta će biti veoma uzbudljiva, tako da ćete brzo zaboraviti na umor. Maldivi iz vazduha su neverovatni i to je prvi „vau“ efekat u nizu, koji ćete ovde doživeti.

Ostrvo Iru Fushi

 

Iru Fushi se lako može istražiti peške za manje od sat vremena. Divno je lutati bosonog po praškastom belom pesku. Budući da je ostrvo malo, lako se po njemu snalazi i ništa nije predaleko. Ako ste previše umorni da hodate, po celom ostrvu se nalaze mini kola za prevoz. Sve što treba da uradite je da pozovete.


Smeštaj 

Na ostrvu postoje dve vrste vila, na vodi i na plaži, koje možete birati u zavisnosti od vaših afiniteta i očekivanja. Obe vrste vila imaju svojih prednosti i obe vrste vila pružaju potrebnu privatnost. Postoje još i Deluxe Beach Villa sa privatnim bazenom okruženim bujnim zelenilom i kokosovim palmama. Vila u stilu bungalova je savršena za porodice jer imate direktan pristup plaži. Soba je prostrana, sa tamnim drvetom i krem paletom mekim nameštajem razbacanim po sobi. 

Ispred ulaz vodi do spoljašnjeg prostora sa popločanim dvorištem, velikom ležaljkom i privatnim bazenom dubine od 1,2 metra. Ako putujete sa malom decom, treba ovo imati na umu ako ne umeju da plivaju. Na plaži vas takođe čekaju privatne ležaljke u prirodnoj hladovini sa kojih puca pogled na okean. 

Ono što je arhitektonski specijalitet Maldiva je spoljašnje kupatilo. Zamislite još jedan tuš na otvorenom i stopljenost sa prirodom koju ćete ovde osetiti! Pravi privatni spa centar kome nećete moći da odolite!

Osoblje

Svi se osećaju kao VIP zvezde u odmaralištu, pa vam je tako dodeljen batler koji će da se pobrine za sve vaše potrebe tokom boravka. Od trenutka kada izađete iz hidroaviona do ukrcavanja nazad i vašeg poslednjeg zbogom ostrvu, sve vreme ste zaštićeni osobom koja vam je na usluzi.

Spa centar

Ovaj luksuzni hotel na plaži na Maldivima ima nagrađivani spa centar, koji ima tretmane sa holističkim pristupima i tradicionalnim ajurvedskim praksama u svojim terapijama. Lavirint vrtova međusobno povezanih jezercima i bujnoa vegetacija čine da se još više opustite i doživite potpuni psihički i fizički balans.

Možete da izaberete jedan od preko 70 tretmana, a možete da za autentičnu terapiju lečenja birate između ajurvedske, tradicionalne kineske medicine ili maldivskog tretmana. Ni deca se ne moraju osećati izostavljenom, ovde čak i deca mogu da dožive dečije spa iskustvo.

Hrana i piće

Ne morate da brinete da li će vam hrana u Sun Siyam Iru Fushi rizortu dosaditi. Postoji 14 restorana i barova za sve ukuse, od vijetnamskih do francuskih, japanskih, italijanskih i indijskih. Ukoliko ne želite da napustite svoju vilu, batler će vam doneti večeru.

Odmaralište na Maldivima prilagođeno porodici

Svaka vila u Sun Siiam Iru Fushi ima prostora za dvoje dece mlađe od 12 godina, a sam rizort ima puno sadržaja za decu i porodice.

Postoji dečji klub, bazen i prostor za aktivnosti kako bi se svi zabavili, kao i dečiji meniji u svim restoranima. Možete očekivati i sve osnovne stvari za bebe, poput krevetića i visokih stolica. Ali ako želite da uživate u zajedničkim aktivnostima, aktivnosti u slobodno vreme su zaista zanimljive.

Porodični bazen je otvoren do 19 časova, a tu je sve, od staza u prirodi do mini-golfa, ronjenja i džinovske šahovske table. Ako želite da ostanete u zatvorenom prostoru, tu su društvene igre, stoni fudbal i druge stvari koje će zabaviti decu u zatvorenom rekreativnom centru.

Dečiji klub

U okviru rizorta postoji dečiji klub. To je  zabavno mesto za druženje i sklapanje prijatelja i deca ga obožavaju! Glavni deo je otvoren, ali prekriven odvojenim klimatizovanim tematskim sobama za filmove, glumu, prostor za malu decu i sobu za spavanje za bebe.

Klub takođe ima plitki bazen u senci sa određenim vremenom za kupanje, ramom za penjanje, stolovima za bojenje, sto za vazdušni hokej i igralištem na otvorenom.

U ponudi su aktivnosti poput origami umetnosti, lova na gekone, šarenog slikanja peska i pravljenja maski. Deca će želeti da posećuju ovo mesto svaki dan – garantovano, što vama ostavlja vremena za neke druge opuštajućih aktivnosti.

Dečiji klub je uzrasta od 3-12 godina (mlađi od tri moraju biti u pratnji roditelja) i otvoren je od 8.30 do 18.00. Čuvanje dece se takođe nudi uz doplatu kada vam je potrebno malo slobodnog vremena za decu uveče.

Aktivnosti

Kada želite da napustite odmaralište ili izađete na pučinu, imaćete veliki izbor aktivnosti - od pecanja do krstarenja u zalazak sunca sa delfinima.

Za aktivnosti na vodi, postoji porodični paket koji uključuje vožnju na gumenoj banani, jedrenje katamaranom, veslanje i časove jedrenja na dasci.


Kada prvi put stignete, vaš batler će organizovati besplatnu opremu za ronjenje za celu porodicu iz ronilačkog centra. To znači da možete roniti do mile volje kad god želite.

Samo za odrasle

Dok se deca zabavljaju u dečijem klubu. Roditelji mogu da koriste Reflections: infiniti bazen i bar samo za odrasle. Bez vrištanja, bez prskanja i skakanja „bombe“ - samo se opustite i ohladite uz neverovatne prizore.

Zaključak

Ovo je raj. Maldivi će sigurno opravdati i najoptimističnija očekivanja, a Sun Siyam Iru Fushi Maldives je luksuzna lokacija za ispunjenje želja. Savršena za porodice, idealna lokacija za mladence, mesto gde se snovi pretvaraju u javu.






Srodni tekstovi:


Kada je nakon ugradnje stenta bezbedno putovati

Putovanja svaka osoba voli. Tokom putovanja i na  željenim destinacijama ljudi upoznaju nove lj...

Detaljnije

Zbog čega se sve više turista odlučuje za zubare u Srbiji?

Poslednjih nekoliko godina, Srbija se sve više profilira kao atraktivna destinacija za stomat...

Detaljnije

Spisak stvari koje treba poneti na odmor

Odlazak na odmor predstavlja pravo uživanje, bez obzira da li se radi o odlasku na more, planinu ili...

Detaljnije

Napušteni dvorac iz 60-tih godina privlači veliku pažnju turista: Porede ga sa Diznilendom, nalazi se u našem komšiluku i budućnost mu je tužna

Napušteni zamak u Grčkoj zbog svog izgleda i čudnih statua neretko privlači pažnju turista. Iako dru...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS