Nezaobilazan aksesoar za dame na putovanjima


Leto Moda Leto


Da se aksesoari menjaju kroz istoriju, nije neka nepoznanica. U većini slučajeva pripadnice nežnijeg pola vode računa o svim tim detaljima, te nastoje da koriste i nakit i torbice i naočare za sunce, ali i mnoge druge detalje koji će upotpuniti njihov autfit. 

Međutim, ono o čemu mnoge dame ponekad i ne vode naročito računa jeste da ne preteraju u korišćenju svih tih detalja, jer onda to može biti i te kako kontraproduktivno i zapravo oslikava njihov neukus. Uz to, mnoge misle da je važno koliko šta košta. Istini za volju, ako dobro uklopite uz oblik lica i garderobu na primer naočare za sunce, cena zapravo uopšte nije bitna. Osim onim ljudima kojima je bitno da li su naočare ili neki komad garderobe ove ili one marke. Ali se tu opet vraćamo na pokazivanje neukusa, jer zapravo nije bitno ko je izradio određeni komad odeće, nego kako ga ko od nas nosi. Isto važi i za sve aksesoare, koji upotpunjuju određenu odevnu kombinaciju i čine stil oblačenja neke osobe prepoznatljivim.


Nakit, tašna i naočare za sunce - cena je bitna ili ne?


U principu ne postoji tačan odgovor na ovo pitanje, prosto zato što sve on isključivo zavisi od ličnog mišljenja o ovoj temi. Zato nemojte osuđivati nekoga ko smatra da je bitna cena naočara za sunce ili nekih minđuša, odnosno narukvica ili drugih aksesoara. Isto tako, ne bi trebalo ni da osuđujete bilo koga kome ne smeta da kupi neki dodatak koji košta par stotina dinara, jer smatra da je mnogo važnije na koji način ga nosi i uz kakvu ga odeću uklapa. 

Svrha svih aksesoara jeste upravo ta, da na najbolji mogući način upotpuni odevnu kombinaciju, odnosno stil neke osobe. Da li će zaista to uspeti da učine torba, ogrlica ili naočare za sunce, cena ne može da pokaže niti treba, prosto zato što sve to isključivo zavisi od osobe do odobe.

Primera radi, neko može kupiti naočare za sunce ili torbu ili čak i privezak za ključeve, koje je izradio poznati modni dizajner, a da i dalje deluje smeštno dok ih nosi. Zbog čega je to tako, logično je pitanje. Tajna je u tome na koji način se neki komad odeće ili dodatak nosi, a ne ko ga je izradio. Iako ipak mnogi misle da je bitniji kvalitet odevnih predmeta, što istini za volju i nije netačno, ali svakako da nije od presudne važnosti, osim sa aspekta trajnosti. 

I na kraju, a možda i najbitnije jeste, birajte po ukusu naočare za sunce, cena je na drugom mestu i ne bi trebalo da igra presudnu ulogu prilikom izbora. Naravno da se to isto odnosi i na tašne, ali i na cipele, minđuše i narukvice, kao i na ostale aksesoare. Valjalo bi da to primenite i na ostale delove odeće, koliko god da vam je stalo do marki, jer je mnogo važnije na koji način i stvari i aksesoare nosite i kako ih kombinujete, nego ko ih je izradio i koliko ste ih platili. Prosto zato što se ne vidi koliko ste ih platili, nego kako sve to izgleda na vama.

Srodni tekstovi:


Ko sve i kada prati dnevni horoskop u štampi i na internetu?

Posećivanje društvenih mreža, drugih sajtova i adresa, kao i čitanje dnevne, nedeljne &scaron...

Detaljnije

Nekoliko ideja za zdrav doručak koji će vam dati neophodnu energiju

Doručak je veoma bitan obrok u toku dana. Da li redovno doručkujete, ili ga preskačete pod izgovorom...

Detaljnije

Koje vrste nakita možete sresti samo na dalekim putovanjima

Odevne kombinacije često prati određeni nakit – minđuše, ogrlice i narukvice, prsten i slični detalj...

Detaljnije

4 saveta kako da se sa lakoćom pripremite za putovanje

Putovanja su nešto što nas sve čini srećnim. Osećaj istraživanja novih mesta, upoznava...

Detaljnije
Copyright © 2018 Moj odmor. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS