Mesec Turske
Mesec Turske

Rafailovići - Hotel ŠUMADIJA

Broj dana Polazak Usluga Prevoz FM/LM Cena  
N – noćenje; ND - noćenje sa doručkom; PP-Polu pansion; PA – Pun pansion; AI – All Inclusive (sve uključeno); UAI – Ultra All Inclusive; FM - first minute; LM - last minute;
avionski prevoz Avion, autobuski prevoz Autobus, prevoz brodom Brod, sopstveni prevoz Sopstveni prevoz, kombuinovani prevoz Kombinovani prevoz
Napomena: Agencije zadržavaju mogućnost promene podataka iskazanih u tabelama. Cene se odnose na dvokrevetni smeštaj, za jednu osobu, ukoliko nije drugačije naznačeno u opisu ponude ili u napomeni.

Hotel Šumadija se nalazi na samoj granici Bečići – Rafailovići. Udaljen je 3km od najpoznatijeg turističkog centra Budva. Na atraktivnoj turističkoj stazi koja povezuje Bečiće i Budvu neprekidno saobraća turistički vozić. Hotel je smešten na samoj obali mora na udaljenosti 100 metara. Mesto krasi kilometarske duge peščane i šljunkovite plaže. Hotel raspolaže sa 300 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom, restoranom, pivnicom, picerijom, poslastičarnicom, cvetnom baštom, sopstvenim parkingom za automobile. .. Izleti brodom duž Budvanske rivijere, poseta srednjevekovnog grada Kotora, srednjevekovni manastiri Morača, Ostrog, Cetinje i Lovćen sa Njegoševim mauzolejem.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu: 7 noćenja – 8 dana na bazi polu pansiona (švedski sto doručak i večera)
- organizaciju i tehničko vodjstvo puta
- Korišćenje klime tokom boravka (cena aranžmana se umanjuje 5 eura za sobe koje nisu klimatizovane)
- zdravstveno osiguranje

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela i iznosi 1,50 eura dnevno po osobi, odnosno 0,90 eura za decu od 7-15 godina starosti
- prevoz,
- fakultativne izlete
- individualne troškove

SOPSTVENI PREVOZ

POPUSTI:
- deca do 2 godine uživaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge
- deca od 2 do 10 godina koja spavaju sa roditeljem u istom ležaju imaju popust 50%
- dvoje dece od 2 do 10 godina koji koriste zajednički ležaj imaju popust 50% po osobi
- deca od 2 do 10 godina ukoliko imaju sopstveni ležaj imaju popust od 20%

NAČIN PLAĆANJA:
- gotovinski: 30% prilikom rezervacije, ostatak duga najkasnije 14 dana pred polazak
- čekovima građana na rate: učešće 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama do decembra 2012. godine.
- kreditom kod poslovnih banaka na 6,12, 18 ili 24 meseca. Putnik ugovara kredit kod banke na osnovu računa koji dobije od organizatora putovanja. Ukoliko kredit ne bude realizovan u roku od tri dana rezervacija prestaje da važi.
- putem platnih kartica (debitnih i kreditnih) Yuba, Visa, Dina

Agencija Banbus


Banbus
Balkanska 35-39
Telefon: 011/362-5555
Email: office@banbus.co.rs
Web: http://www.banbus.rs


Saobraćajno turističko Preduzeće BANBUS sa svojim kvalitetom i ekspeditivnošću prisutno je na našem i inostranom tržištu već petnaest godina.

Poznavajući svoj vozni park sa novim vozilima futurističkog dizajna nalazi se u samom vrhu po kvalitetu pružajući svoje usluge prevoza, drugim renomiranim turističkim agencijama i pojedincima. U turističkoj agenciji BANBUS ili putem telefona vrlo lako i brzo možete dobiti informaciju o ceni rentiranja autobusa za potrebe koje vas interesuju.

Cenu rentiranog autobusa određuje kilometraža i tip vozila koji stranka želi da iznajmi. Do 300km autobus se rentira na auto dan, gde stranka dobija na korišćenje autobus od 300 pređenih kilometara. Ako kilometraža prelazi 300km autobus se u takvom slučaju rentira po kilometru. Svaki kilometar se množi sa cenom prerđenog kilometra, a cena kilometra zavisi od tip autobusa, da li je spratni, visokopodni i drugi prateći elementi. Turistička agencija BANBUS obezbeđuje gorivo, vozača, autobus po želji, a zakupac snosi troškove putarina, parkiranja ukoliko nije obezbeđen parking ulazak u gradove u inostranstvu ukoliko autobus prelazi granicu, smeštaj i ishranu vozača.

U prilogu možete videti koji su autobusi u ponudi rentiranja, a samim tim i karakteristike istih autobusa. Tako na osnovu datih parametara možete lako odlučiti koji vam autobus odgovara u datom trenutku.
Rafailovići - Hotel ŠUMADIJA - foto galerija

Made by Galleria.

Ostavite komentar

Pogledaj i ove slične ponude

Obaveštenje
Morate biti ulogovani.Nakon logovanja, možete započeti proces slanja upita.
Mojodmor.rs
Potvrdite
Ne
Da
Kratak pregled