Mesec Turske
Mesec Turske

LEPTOKARIA- Vila NAVARINO

Broj dana Polazak Usluga Prevoz FM/LM Cena  
N – noćenje; ND - noćenje sa doručkom; PP-Polu pansion; PA – Pun pansion; AI – All Inclusive (sve uključeno); UAI – Ultra All Inclusive; FM - first minute; LM - last minute;
avionski prevoz Avion, autobuski prevoz Autobus, prevoz brodom Brod, sopstveni prevoz Sopstveni prevoz, kombuinovani prevoz Kombinovani prevoz
Napomena: Agencije zadržavaju mogućnost promene podataka iskazanih u tabelama. Cene se odnose na dvokrevetni smeštaj, za jednu osobu, ukoliko nije drugačije naznačeno u opisu ponude ili u napomeni.

Svojom belinom ponosno se šepuri na raskrsnici puteva i dešavanja. Sa terasa pogled, preko šetališta ili male tradicionalne taverne puca na modro more, dok sa svih strana dopire žamor i različiti jezici Evrope u malom. Uživajte uz jutranju kaficu i kolačić ili neki od grčkih specijaliteta u lokalu koji se nalazi u prizemlju kuće. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim veoma komfornim studijima sa kompletno opremljenom čajnom kuhinjom, TV-om, TWC i klima uređajem, kao i terasama koje su većinom okrenute prema moru. Na cene studija sa pogledom u dvorište primenjuje se popust u iznosu od 10%. Korišćenje klime je uračunata u cenu. Posteljina se menja svakih 5 dana.
S 1/2: studio sa dva standardna ležaja
S 1/3: studio sa tri standardna ležaja
S 1/4: studio sa četiri standardna ležaja

Cena najma studia/apartmana u eurima (plaćanje-dinarska protivvrednost) za 11 dana-10 noćenja, osim za paket aranžmane (cene sa zvezdicom).
Dete do 10 godina gratis, koristi zajednički ležaj.

Napomene za paket aranžmane:
Cene označene za datum do 27.06 i od 31.08 su po osobi za najam studia/apartmana sa uključenim autobuskim prevozom-paket aranžman.
Dete do 10 godina koje nema sopstveni ležaj popust 50% na paket aranžman, koristi zajednički ležaj i ima mesto u autobusu.

Autobuski prevoz. Za sve informacije obratiti se agenciji.

* Za stranke koje koriste sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 40 eura.
* Za stranke koje koriste dve smene paket aranžmana, cena se umanjuje za 40 eura. Ukoliko jedna osoba koristi studio/apartman doplata 50%.

Agencija NS Travel


NS Travel
Mite Ružića 1
Telefon: 021 /425 077
Email: office@nstravel.rs
Web: http://www.nstravel.rs


NS TRAVEL company je turistička agencija koja postoji od 2000. godine. Bavi se organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, organizacijom autobuskog prevoza i iznajmljivanjem mini busa i kombija. Turisticka agencija nsTravel članica je Yute i poseduje aktuelnu licencu OTP br. 374, od 22.02.2010. godine APR Republike Srbije.

Od osnivanja do danas organizovali smo veliki broj individualnih i grupnih putovanja kao i sportskih takmičenja i priprema sportista, što nam je jedna od specijalnosti.

Vozni park, u kojem su moderno opremljena vozila visoke turističke klase koja zadovoljavaju potrebe putovanja na dužim relacijama i iskustvo zaposlenih u poslovima prevoza putnika po raznim evropskim destinacijama, garantuju bezbedno i udobno putovanje.

Veliki broj stalnih korisnika naših usluga je najbolji pokazatelj da profesionalnost, visok kvalitet usluge, briga o putnicima i ljubaznost jesu osnovni putokazi u nasem poslovanju.

Zadovoljnih klijenata je iz godine u godinu sve više, što je najbolji razlog za preporuku naše agencije u planiranju Vašeg prijatnog putovanja.

Zadovoljni putnici i partneri merilo su našeg uspeha.

NS TRAVEL COMPANY DOO

Mite Ružića 1, Katolička Porta, Novi Sad
Tel: +381.21.425.077
Fax: +381.21.444.654
Email: office@nstravel.rs
www.nsTravel.rs

LEPTOKARIA- Vila NAVARINO - foto galerija

Made by Galleria.

Ostavite komentar

Pogledaj i ove slične ponude

Leptokaria - Vila Yanis

Leptokaria - Vila Yanis
Od: 100 €
Grčka Leptokaria
Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna....

Leptokaria - Vila KATARINA

Leptokaria - Vila KATARINA
Od: 49 €
Grčka Leptokaria
Leptokarija se nalazi na najlepšem delu obale u podnožju Olimpa, uz novi autoput za Atinu, 90 kilometara jugozapadno od Soluna....

Mikonos - 1. maj

Mikonos - 1. maj
Od: 289 €
Evropa Grčka
“Grčka, Rimu znanje dala”. Glavni grad: Atina Jezik: Grčki Religija: Hrišćanstvo (pravoslavlje), islamska manjina Valuta: evro Vremenska zona: UTC +2, UTC+3 leti Pozivni broj: + 30 Stanovništvo:...
Obaveštenje
Morate biti ulogovani.Nakon logovanja, možete započeti proces slanja upita.
Mojodmor.rs
Potvrdite
Ne
Da
Kratak pregled