Mesec Turske
Mesec Turske

Harkanj Banja

Broj dana Polazak Usluga Prevoz FM/LM Cena  
N – noćenje; ND - noćenje sa doručkom; PP-Polu pansion; PA – Pun pansion; AI – All Inclusive (sve uključeno); UAI – Ultra All Inclusive; FM - first minute; LM - last minute;
avionski prevoz Avion, autobuski prevoz Autobus, prevoz brodom Brod, sopstveni prevoz Sopstveni prevoz, kombuinovani prevoz Kombinovani prevoz
Napomena: Agencije zadržavaju mogućnost promene podataka iskazanih u tabelama. Cene se odnose na dvokrevetni smeštaj, za jednu osobu, ukoliko nije drugačije naznačeno u opisu ponude ili u napomeni.

U Mađarskoj na 250km od Beograda, smeštena je lekovita banja i kupalište Harkanj.
Harkanj je najsevernije mediteransko područje u Europi, gde već od 1823.godine radi u svetu poznato lekovito kupalište.Ovde izvire sumporna lekovita voda , koja obiluje u mineralima , kao da je priroda stvorila za lečenje sa prosečnom temperaturom od 62 C.
U lečenju i prevenciji lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti mogu se postići vrlo lepi rezultati , a smetnje u cirkulaciji limfe mogu potpuno nestati uz pomoć specijalnih tretmana.
U Harkanju, naravno ne dolazi do izražaja samo spontano delovanje lekovite vode. Prirodne okolnosti su veoma povoljne : mikroklima lekovitog kupališta te velik broj sunčanih sati u godini (2100-2200).

HOTEL,,LIDIA,,*** WELLNESS lociran na 250m od ulaza u kupalište.Hotel raspolaže sa 35 dvokrevetnih soba sa čajnom kuhinjom,TV,kup.toalet,balkon.Sobe u prizemlju imaju terasu.Okružen divnom mediteranskom cvetnom baštom za odmor i opuštanje.Servis u hotelu se SASTOIJI OD RECEPCIJE 42H,Besplatno korišćenje wi-fi interneta,besplatno parkiranje ispred hotela,korišćenje centralnof sefa.Nepušački hotel.Samo na označenim mestima je dozvoljeno pušenje.
Doručak na bazi samousluživanja.

APARTMANI ,,MEDITERAN** Novi apartmani,locirani oko 100m od ulaza u kupalište.Opremljeni kup.,kuhinja. Mogućnost pripremanje hrane ili sa ishranom u restoranu ,,Mediteran,,**APP.

APARTMANI,,A,,Lux. Kategorije. Nalaze se na 250m od kupališta,,Harkanj,,novosagradjeni,moderno uredjeni sa kuhnjom,kupatilom,terasom,SAT,TV,Balkon.

HARKANJ- TERMALNI BAZENI: U okviru kupališta su 3 velika termalna bazena sa teperaturom vode od 34-36C dubina 130cm. Sa druge strane je bazen sa temperaturom vode od 30-32 C. malo dublji za lagano plivanje, povezan je tunelom sa spoljnim bazenom. U hodniku izmedju dva bazena je kafić sa uredno nameštenim suncobranima.Samo staklo deli do velikog spoljnog bazena.Pored svakog bazena su posebna muška i ženska kupatilo prostana i uredna.
Na I spratu kupališta su ležaljke za plažu i pravi kreveti sa mekim dušecima.Relx zona.Veliki prostor sa staklomi pogledom na park i spoljne bazene.
Na II spratu wellness centar: dva djakuzi bazena,masažeri za ledja,gejziri,biserne kupke,i slapovi za ramena.dve saune,terasa za sunčanje safigurama za šah.U samom kupalištu na dva mesta su postavljene centrifuge za sušenje kostima i peškira.Fenova za sušenje kose ima svuda.
U prizemlju je restoran koji je sa ponudom i cenama prolagodjen svim gostima
U letnjoj sezoni su otvoreni spoljni olimpijski bazen,dva spojena velika sa toplom vodom,jedan dečiji i jedan mali sa toboganom.

Cena u tabeli jeste cena po osobi za Apartman "Mediteran" -1/2 smestaj (7 noćenja sa prevozom-smena subotom). Cena za 1/1 je 255 eur, za 1/3 smestaj 175 eura.


Hotel,,LIDIA,,***wellness
7 NOĆENJA sa doručkom
BEZ PREVOZA
PO OSOBI
Cene:
1/1 1/2 1/3
225€ 195€ 185€

Termalni i obični bazen 2012. Dnevne ulaznice Nedeljne ulaznice
Odrasli 5.00 € 30.00 €
Stariji od 62 godine 3.60 € 21.40 €
Deca do 6 god. Besplatno

PREVOZ: MINI –BUS za 7 putnika,Vreme polaska u 8h.
Mesto polaska po dogovoru,(može sa kućne adrese za centralne opštine Beograda),
Povratak u 14h ispred Ta ,,Termal Travel, koja se nalazi pored restorana ,,Robinson,, u Harkanj Banji. Minimum za realizaciju prevoza je 7 putnika.U slučaju nedovoljnog broja putnika ,agencija zadržava pravo otkaza prevoza na 7 dana pre puta.

Redovna linija VOZ
OSJEK – PECS ,,DRAVA INTER CITY,, iz OSJEKA U 12:45 DOLAZAK U PECS 14:57.
AUTOBUS redovna linija
• sa autobuske stanice iz PECS za HARKANY 15 : 45, 16:30 • sa železničke stanice. 16:42
TAXI - OSJEK - HARKANY - 50€

U cenovnike hotela,,Lidia,, i Apartmane ,,Mediteran, nije uračunata boravišna taksa
koja iznosi 1,5 € dnevno i plaća se na recepciji TA,,Termal Travel,, u Harkanj Banji.

Uslovi i način plaćanja:
Cene su izražene u eurima, plaćanje se dvrši u dinarskoj protivvrednosti po kursu Komercijalne banke
za efektivu na dan uplate.
Gotovinski:
Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%od ukupne cene aranžmana, Ostatak 7dana pre polaska.
Karticama - Dina, Diners.

Agencija Di-hoff travel


Di-hoff travel
Sremska 2-međusprat
Telefon: 011/ 3283 542
Telefon: 011/ 2627 049
Email: dihofftravel@sezampro.rs
Web: http://www.dihoff.co.rs


DI-HOFF travel, d.o.o. Licenca OTP 324/2010 od 18.02.2010

Dobitnik nagrade Šampion Zdravstvenog turizma 2007., 2009.

Agencija se uspešno bavi zdravstvenim turizmom već 14 godina. Tokom cele godine u ponudi su svi aktuelni RH centri, lečilišta i hoteli u Srbiji i Crnoj Gori.

Tel: 011 3283 542, 011 2627 049

www.dihoff.co.rs

email


Harkanj Banja - foto galerija

Made by Galleria.

Ostavite komentar

Pogledaj i ove slične ponude

Obaveštenje
Morate biti ulogovani.Nakon logovanja, možete započeti proces slanja upita.
Mojodmor.rs
Potvrdite
Ne
Da
Kratak pregled