Mesec Turske
Mesec Turske

Bela Crkva - Karneval cveća

Broj dana Polazak Usluga Prevoz FM/LM Cena  
N – noćenje; ND - noćenje sa doručkom; PP-Polu pansion; PA – Pun pansion; AI – All Inclusive (sve uključeno); UAI – Ultra All Inclusive; FM - first minute; LM - last minute;
avionski prevoz Avion, autobuski prevoz Autobus, prevoz brodom Brod, sopstveni prevoz Sopstveni prevoz, kombuinovani prevoz Kombinovani prevoz
Napomena: Agencije zadržavaju mogućnost promene podataka iskazanih u tabelama. Cene se odnose na dvokrevetni smeštaj, za jednu osobu, ukoliko nije drugačije naznačeno u opisu ponude ili u napomeni.

ELA CRKVA -KARNEVAL CVEĆA - 23.06.2012.
Bela crkva je mali grad jugoistoku Srbije smešten u prostranoj kotlini reke Nere uz samu granicu sa Rumunijom.

Ime je dobio po staroj crkvici koju su na ovim prostorima pronašli prvi naseljenici. Živopisna okolina, barokne fasade, parkovi, dobro vino i kvalitetno voće su odlike koje u Belu Crkvu privlače turiste. Ono po čemu je ovaj grad zasigurno poznat su Belocrkvanska jezera kojih ima ukupno sedam, a koja se odlikuju čistom I kristalno prozirnom vodom: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara... Zanimljivo je da se u gradu nalaze četiri različite crkve – srpska, rumunska, ruska pravoslavna i mađarska katolička. Još jedna zanimljivost je činjenica da je kroz Belu Crkvu prolazila prva pruga u ovom delu Evrope.

Karneval cveća je manifestacija koja ima tradiciju dužu od 150 godina. U njemu učestvuju lokalna sredina i region Banata, yainteresovane organizacije i kulturno-umetnička društva, kao i karnevalskepovorke iz zemlje i inostranstva. On obuhvata izlaganje cveća, radionice cveća, muzičke i ostale svečanosti, izložbe, promocije, medijske prezentacije, kulturno-umetničke programe bazirane na jezicima, folkloru i običajima nacionalnih manjina, karnevalsku regatu, izbor za klinca i kloncezu karnevala, izbor za najlepšu beračicu cveća, vidovdanski maraton, karnevalsku povorku i još mnogo toga.

CENA: 1700,00 dinara

ARANŽMAN OBUHVATA:
Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Bela Crkva – Beograd
Organizaciju i vodjenje put
Organizovano razgledanje grada

ARANŽMAN NE OBUHVATA :
Individualne troškove

23.06. -Polazak
08.00h polazak iz Beograda, sa parkinga ispred Sava Centra. Vožnja preko Pančeva i Kovina do Bele Crkve.

Obilazak belocrkvanskih jezera: Glavno, Vračevgajsko, Šaransko, Šljunkara...Nakon toga grada (stare ulice sa fasadama baroknog stila, muzej iz 1877. godine, ruska crkva, rumunska crkva, rimokatolička crkva Svete Ane, pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla…).

14.00h Karnevalska regata

16.00h izbor za najlepšu beračicu cveća

Slobodno vreme za šetnju i odmor pored nekog od jezera.

19.00h Karnevalska povorka koja broji preko 30 eksponata sa gostuju ćim karnevalskim grupama iz zemlje i inostranstva, mažoretkinjama, policijskim orkestrom….

Povratak za Beograd u kasnim večernjim satima.


Agencija Zeppelin Travel


Zeppelin Travel
Majke Jevrosime 18
Telefon: 011/32 44 707
Email: travelzeppelin@yahoo.com
Web: http://www.zeppelintravel.rs


Reč agencije:

"Veliki podrav i dobrodošli u svet Zeppelin Travel-a .

Samim dolaskom ovde,pretpostavljamo da biste želeli da saznate nešto više o samoj priči nače male Zeppelin ekipe.

Jeste li spremni da iskusite nešto jako zanimljivo?

Naša odabrana Zeppelin ekipa će se pobrinuti da vam ulepša putovanje i da uživate u našoj ekspediciji.

Da vam svaka destinacija bude jedno lepo sećanje o kome ćete jednog dana pričati klincima.

Naša vesela Zeppelin ekipa će vas prodrmati i voditi u avanturu bez granica. Da li na suncu ili po kiši, da li na snegu ili na peščanoj plaži uz koktel, sasvim je svejedno. Svakako ce biti blesavo, nezaboravno...

Svaku ideju ćemo pretvoriti u novu i zabavnu avanturu. Sa vama i uz vašu pomoć ona će izgledati zabavnije nego što možete da zamislite.

Naša malobrojna,ali izabrana Zeppelin ekipa će vam pomoci u ostvarenju snova na koje ste i zaboravili. Maštu i dobru zamisao,želju za novim otkrićima pretvorićemo zajedno u trenutke koji će vam oduzimati dah.

Uskoči i poleti sa nama,pridruži se ludim pilotima i uživaj u nesvakidašnjim ludorijama.
Samo nam nemojte tražiti odlazak na Mesec ili neku oblližnju Planetu,Sunčevog sistema :) Mada bismo rado ukrali neku NASA-inu ideju i pronasli način da vas odvedemo i upoznamo sa našom Galaksijom

Za sada o tome možemo samo pričati na nekom od naših zajedničkih putovanja.

Ako smo vas na bilo koji način zainteresovali biće nam drago da nam uzvratite i posetite nas

Pozdrav od Zeppelin ekipe i vidimo se !!! "

Bela Crkva - Karneval cveća - foto galerija

Made by Galleria.

Ostavite komentar

Pogledaj i ove slične ponude

Obaveštenje
Morate biti ulogovani.Nakon logovanja, možete započeti proces slanja upita.
Mojodmor.rs
Potvrdite
Ne
Da
Kratak pregled